Site:

Rimini (I)

Year:

2010

Client:

Private

Architectural project and general planner:

mijic architects

With:

landscape project
GSA
Quantity surveyor
MB studio
sustainability project
Sassobrighi

Project description

The aim of the project is to create a new landscape reshaping the land itself and going up in altitude, by defining a series of hills and depressions that recall the topography of the nearby area. Accessible and equipped public green spaces, become educational path along the energy park. Below the private part are located exhibition spaces, offices, warehouse and parking lots. The two characters coexist and share the same space. The project develops a program that includes, in addition to the realization of new private working spaces, the creation of an energy park for public enjoyment, leisure and education.


BUILDING EXTENSION AND ENERGY PARK
project details back to projects