Site:

Rimini (I)

Year:

2008

Client:

Private

Architectural project and general planner:

mijic architects

With:

structures
ing Filibero Sammarini
render images
Robert Morri

Project description

The project foresees the enlargement, through an elevation, of a corporate headquarter including offices and business. This intervention will be placed along an extra-urban road axis, in an area representing  a high traffic junction. The foreseen enlargement, two floors extended for a total of 1600 square metre , overlaps the existing building through a new organic form configuring  as a  shell consisting of a set of curve elements with different  radius of curvature, realizing at the same time an effective system of acoustic protection  in relation to the opposite road board.


EXTENSION OF OFFICE BUILDING
project details back to projects